0
Uitgeverij Lieve Hart

Zo zacht als vilt

Vilten bloem

Vilt is erg fijn materiaal om mee te knutselen. Het rafelt niet, het is gemakkelijk uit te knippen en er zijn legio voorbeelden te vinden op Pinterest. En laat ik nou net een beetje verkikkerd zijn op Pinterest? Ook kun je zien welke pin van jou het populairst is op Pinterest. En dat is, met stip op 1, de Pin op de foto hierboven.

 

De afbeelding is afkomstig van de site van Martha Stewart. Daar kun je ook een pdf-bestandje downloaden van het patroon van het bloemblaadje. Maar het ziet er zo simpel uit dat ik denk dat het ook wel zonder dat patroon kan. Het is gewoon een kwestie van een bloemblaadje tekenen, uitknippen, op het vilt spelden en zo vaak uitknippen als je vilten bloemblaadjes nodig hebt. Met zo’n bloemetje van vilt fleur je heel snel een kussen op waar je een beetje op bent uitgekeken. Of je prikt wat bloemetjes op een satéprikker en steekt die in een vaasje. Als je verder zoekt op Pinterest zijn daar ook vast tutorials voor te vinden.

viltdiertjes 2

Ook mijn dochter Lisa (21) heeft vilt ontdekt. Ze maakt er de liefste diertjes mee zoals je hierboven kunt zien. Het vilten uiltje heeft ze speciaal voor mij gemaakt. Lief hè?

Heb jij wel eens iets van vilt gemaakt?

Wat Je Misschien Ook Leuk Vindt...

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.