0
Uitgeverij Lieve Hart

Nieuws

 Waar is Janine te zien, te horen en te lezen?

Atijd te lezen

Op deze website

20 februari ’18 Publicatie Hebban, lijst met aanbevelingen historische romans van Nederlandse bodem. Klik HIER om naar de lijst te gaan.

Aankomende evenementen, bijeenkomsten of publicaties in 2018

15 maart ’18 vijfde bijeenkomst Huizer Schrijversgilde.

Voorbije evenementen en publicaties 2018

15 februari ’18 vierde bijeenkomst Huizer Schrijversgilde

18 januari ’18 Derde bijeenkomst Huizer Schrijversgilde.

 

Voorbije evenementen en publicaties 2017

28 november ’17 Huizer Café, Bakboord 70 te Huizen, aanvang 20.00 uur.

 

November ’17 Column in clubblad de Actueel (jaargang 43, nummer 142) van Toneelvereniging Ontwaakt

16 november ’17 Tweede bijeenkomst Huizer Schrijversgilde. Voor meer info klik HIER om naar de website te gaan.

19 oktober ’17 Eerste bijeenkomst Huizer Schrijversgilde Bibliotheek van Huizen, Plein 2000 1 te Huizen. Schrijf je in op de nieuwsbrief van het Huizer Schrijversgilde om het eerst op de hoogte te zijn van het laatste nieuws. Klik HIER om je in te schrijven.

12 oktober ’17 aankondiging Eerste bijeenkomst Huizer Schrijversgilde in de Huizer Courant.

23 september ’17 Nieuwe Boeken Beurs in de Nicolaïkerk te Utrecht, Nicolaaskerkhof 8 (naast het Centraal Museum) 10.00-17.00 uur. De Vereniging van Zelfstandige Uitgevers organiseert deze Nieuwe Boeken Beurs. Dit is je kans om pareltjes van boeken te ontdekken. Ik zal er ook bij zijn met de Huizer vissersroman Gevangen Wind en Uitgeverij Lieve Hart. Voel je welkom, de entree is gratis en je ontvangt bij binnenkomst een Goodiebag. De beurs is op loopafstand van winkelstraten in de gezellige binnenstad. Voor meer info klik HIER.

19 september ’17 Huizer Café, Bakboord 70 te Huizen, aanvang 20.00 uur. “Kan jij ook Huizers dan? Je zouwen ‘t haast denken mar de naam “Huizer café” betekert echt nijt dat ‘t ’n kroeg is. ’t  Is een neutig samenwezen ónger ’t genot van een bakkie of een kómmetjen thee óm ’t Huizers in stangd te houwen en oëk uit te dragen naer buiten too.” 
De avond wordt door Gerrit Rebel vastgelegd op film en geplaatst op het internet. Hieronder zie je een fragment:

16 september ’17 Havenfestival een gezellige bruisende markt in de omgeving Oude Haven en Nautisch kwartier (Havenstraat) in Huizen. Je vind mij onder de hoede van de stichting Huizer Botters op de werf. Voor meer info klik HIER.

24 augustus ’17 aankondiging opstart Huizer Schrijversgilde in de Huizer Courant ingezonden door Huizer schrijver Henk Wiesenekker. Voor meer info klik HIER.

22 juni ’17 verslag van de Tweede Open Botterdag in de Huizer Courant.

17 juni ’17 Tweede Open Botterdag van seizoen 2017. Die dag ben ik er weer met mijn boek Gevangen Wind en zullen er,  vanwege het Visfestijn daags ervoor, 30 botters in de haven liggen. Tegen een kleine vergoeding, die ten goede komt van de Stichting Huizer Botters, kun je een uur meevaren met een botter. Voor de mensen en kinderen die niet zo goed kunnen zwemmen liggen er zwemvesten klaar. Niet te hopen natuurlijk dat een botter kapseist en het zal ook niet snel gebeuren, maar toch.
Voor meer informatie over de Stichting Huizer Botters en de Tweede Open Botterdag klik HIER. Parkeren in Huizen is gratis. Bezoekadres Havenweg 300, Huizen.

12 juni ’17 website Gooi- en Eemlander. Aankondiging Huizer Visfestijn en Tweede Open Botterdag in Huizen. Klik HIER om het artikel te lezen.

22 april ’17 Open Botterdagen Havenstraat 300 Huizen vanaf 10.30 uur signeersessie. Met de Open Botterdag begint ook het vaarseizoen met de botters. Er zijn veel activiteiten te doen en te zien voor jong en oud en kun je meevaren op een van de botters. Ook de Botterwerf en de Smederij zijn opengesteld voor publiek. Meer informatie is te vinden op de website van de Huizer Botters 

20 april ’17 Nieuwsblad voor Huizen, aankondiging Open Botterdag. Klik HIER om het artikel ‘Botterwerf open voor publiek’ te lezen.

1 april ’17 Bruna Kerkstraat 36 Huizen 14.00 uur, signeersessie.

29 maart ’17 Radioprogramma Lisette Pakt Uit PR4Media. Terug te luisteren via Soundcloud. Klik HIER om direct terug te luisteren.

29 maart ’17 in huis-aan-huis-blad Huizer Nieuws. Klik HIER om het interview online te lezen.

11 maart ’17 Radio 6FM om 14.40 uur interview door Angélique Verbeek over Gevangen Wind. Klik HIER om naar de livestream te gaan. Mocht je het hebben gemist, dan kun je de podcast downloaden en terugluisteren door HIER te klikken

Overzicht 2016

15 december ’16 in het Nieuwsblad voor Huizen. Klik HIER om het artikel op pagina 4 te lezen.

30 november ’16 in de Gooi en Eemlander. Klik HIER om het artikel te lezen.

Artikel in het Huizer Nieuws

 

Een overzicht van alle recensies over Gevangen Wind is te lezen op Hebban, klik HIER om naar het overzicht te gaan.

Like de Facebookpagina van Uitgeverij Lieve Hart om direct het allerlaatste nieuws te vernemen

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren