0
Uitgeverij Lieve Hart

Nieuws

Waar is Janine te zien, te horen en te lezen?

11 maart ’17 Radio 6FM om 14.40 uur interview door Angélique Verbeek over Gevangen Wind. Klik HIER om naar de livestream te gaan. Mocht je het hebben gemist, dan kun je de podcast downloaden en terugluisteren door HIER te klikken

29 maart ’17 Radioprogramma Lisette Pakt Uit PR4Media. Terug te luisteren via Soundcloud. Klik HIER om direct terug te luisteren.

29 maart ’17 in huis-aan-huis-blad Huizer Nieuws. Klik HIER om het interview online te lezen.

1 april ’17 Bruna Kerkstraat 36 Huizen 14.00 uur, signeersessie.

20 april ’17 Nieuwsblad voor Huizen, aankondiging Open Botterdag. Klik HIER om het artikel ‘Botterwerf open voor publiek’ te lezen.

22 april ’17 Open Botterdagen Havenstraat 300 Huizen vanaf 10.30 uur signeersessie. Met de Open Botterdag begint ook het vaarseizoen met de botters. Er zijn veel activiteiten te doen en te zien voor jong en oud en kun je meevaren op een van de botters. Ook de Botterwerf en de Smederij zijn opengesteld voor publiek. Meer informatie is te vinden op de website van de Huizer Botters 

17 juni ’17 Tweede Open Botterdag van seizoen 2017. Die dag ben ik er weer met mijn boek Gevangen Wind en zullen er,  vanwege het Visfestijn daags ervoor, 30 botters in de haven liggen. Tegen een kleine vergoeding, die ten goede komt van de Stichting Huizer Botters, kun je een uur meevaren met een botter. Voor de mensen en kinderen die niet zo goed kunnen zwemmen liggen er zwemvesten klaar. Niet te hopen natuurlijk dat een botter kapseist en het zal ook niet snel gebeuren, maar toch.
Voor meer informatie over de Stichting Huizer Botters en de Tweede Open Botterdag klik HIER. Parkeren in Huizen is gratis. Bezoekadres Havenweg 300, Huizen.

Een overzicht van alle recensies over Gevangen Wind is te lezen op Hebban, klik HIER om naar het overzicht te gaan.

In de Gooi en Eemlander van 30 november ’16. Klik HIER om het artikel te lezen.

In het Nieuwsblad voor Huizen van 15 december ’16. Klik HIER om het artikel op pagina 4 te lezen.

Website Gooi- en Eemlander op 12 juni ’17. Aankondiging Huizer Visfestijn en Tweede Open Botterdag in Huizen. Klik HIER om het artikel te lezen.

Like de Facebookpagina van Uitgeverij Lieve Hart om direct het allerlaatste nieuws te vernemen

Artikel in het Huizer Nieuws

 

 

 

 

BewarenBewaren