0
Lieve Hart

Een nieuw jaar, een nieuw blog

 

Standbeeld van Keizerin Elizabeth, wel bekend als Sissi.

Standbeeld van Keizerin Elizabeth, wel bekend als Sissi.

Lieve lezer, welkom op mijn nieuwe blog Lieve Hart! Regelmatig zal ik artikelen plaatsen over de dingen die mij bezig houden en waar ik van hou, zoals schrijven, lezen, koken, fotograferen, Zuid Tirol, creatieve dingen, musea en grootmoeders tijd.

De foto van het standbeeld van Sissi heb ik genomen in de Italiaanse stad Meran en staat langs de Sissipromenade. Het staat centraal in een parkje aan de overkant van de snelstromende rivier de Passer die midden door Meran stroomt en beeldbepalend is voor deze mooie stad. Keizerin Sissi bezocht Meran met liefde vanwege het aangename klimaat. Ze vertoefde in Schloss Trauttmansdorff dat omsloten is met prachtig aangelegde tuinen. Zowel de tuinen als het kasteel zijn tegenwoordig voor iedereen toegankelijk en absoluut een bezoek waard als je ooit eens in Zuid Tirool en Meran en omgeving op vakantie gaat.

2 Comments

 • Reply
  Jacob
  7 januari 2015 at 16:43

  Prachtige site

  • Reply
   Janine van der Hulst-Veerman
   8 januari 2015 at 11:20

   Dankjewel voor het compliment. Ik probeer het nog mooier te maken. Hopelijk kom je nog eens een kijkje nemen?

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.