0
Lieve Hart

#Giveaway Schrijven Magazine

Er zijn veel boeken verschenen en uitgegeven door bekende schrijvers, literair agenten en redacteuren die je vertellen over de do’s en don’ts van het schrijven van een literair juweeltje. Zoek maar even op Bol.com en er verschijnt een arsenaal aan boeken als: Een Bestseller schrijven voor Dummies, Nu komt mijn boek er echt en Succes met je Boek. Er doemen zelfs allerlei goeroes op die zichzelf boekenfluisteraar noemen. In elk geval is er voor elk wat wils te vinden, het is maar net welke aanpak je aanspreekt.

cover schrijven magazine

Zelf heb ik een schrijfopleiding gevolgd waar ik in een kleine groep persoonlijke aandacht en feedback op mijn werk kreeg. Daar leerde ik om te gaan met opbouwende kritiek, kritisch naar je eigen werk te kijken en ook naar dat van anderen. Ik leerde spanningsbogen, nuttige dialogen en ijzersterke plots schrijven. Af en toe denk ik nog met weemoed terug aan de bijzondere en vooral gezellige sfeer in onze groep waar we onze verhalen en passie deelden.

Na het volgen van de schrijfopleiding vond ik het een goed idee om op de hoogte te blijven van de schrijfontwikkelingen in schrijversland. Ik doe dat met Schrijven Magazine. Schrijven Magazine is niet alleen een tweemaandelijks tijdschrift boordevol schrijftips voor het schrijven van blogs, verhalen en gedichten, maar Schrijven Magazine is ook gratis online te bezoeken op schrijvenonline.org. Daar vind je een overzicht van schrijfwedstrijden, kun je een prangende vraag stellen op het forum of je laat je manuscript door een ervaren redacteur professioneel beoordelen tegen een gunstig tarief.

Je kunt je ook inschrijven op hun wekelijkse nieuwsbrief met schrijftips, nieuwe wedstrijden en een wekelijkse schrijfopdracht.

Wil je gratis kennismaken met Schrijven Magazine?

Dat kan! In samenwerking met Schrijven Magazine doe ik een giveaway-actie. Ik heb een aantal Schrijven Magazines beschikbaar gekregen om weg te geven. Dus je maakt grote kans om helemaal gratis een exemplaar van Schrijven Magazine te winnen!

Het enige wat je voor deze #winactie alias #giveaway hoeft te doen is:

 • Het liken van de FB-pagina van Lieve Hart
 • Je inschrijven op de nieuwsbrief van Lieve Hart (wees niet bang, ik ga je niet spammen)
 • En even hieronder een korte reactie achterlaten. De reacties van nieuwkomers op dit blog worden gemodereerd, dus maak je geen zorgen als je jouw reactie niet meteen ziet.

Zondag 15 maart, maak ik de winnaars en winnaressen bekend. Dan rest mij alleen nog om jou heel veel succes te wensen!

**Update** Alle deelnemers aan deze actie zijn geselecteerd voor een exemplaar van Schrijven Magazine. Middels een persoonlijk bericht heb ik ze op de hoogte gebracht en stuur hun Schrijven Magazine zo snel mogelijk toe.


Wat Je Misschien Ook Leuk Vindt...

6 Comments

 • Reply
  Hanneke Tinor-Centi
  24 februari 2015 at 16:24

  Ik wil heel graag gratis en vrijblijvend kennis maken met Schrijven Magazine. Kan best eens helemaal iets voor mij zijn! Leuke manier om daar achter te komen!

 • Reply
  Sanne
  24 februari 2015 at 17:42

  Hoi, allereerst ik weet dat ik nog jong ben maar dat weerhoud mij er niet van om deel te nemen aan deze give away. Wat leuk zeg en dat tijdschrift lijkt me heel erg gaaf. Ik wil erg graag later schrijver worden. Onlangs moest ik voor school een interview houden met iemand die een beroep uitoefent waar ik geïnteresseerd in was. Na een heel lang pad te hebben bewandeld heb ik toch uiteindelijk een interview met de enige echte Jan Terlouw weten binnen te slepen. Dit heeft mij een echte boost gegeven en laten inzien dat ook ik met mijn dyslexie toch schrijfster kan worden.

  Trouwens ik wilde ook nog even zeggen dat je blog onwijs gaaf is!

  Liefs,
  Sanne

 • Reply
  Monique
  24 februari 2015 at 18:55

  Ik zo langs deze weg ook kennis willen maken met het nieuwe blad schrijven.

 • Reply
  Tazzy
  24 februari 2015 at 19:43

  ik ken het blad nog niet maar ben erg nieuwsgierig;-)

 • Reply
  Fera
  25 februari 2015 at 13:22

  Ik hoop mijn passie, schrijven, met dit magazine een stap in de goede richting te kunnen sturen. Want, het kan altijd beter. 😉
  Mijn eerste boek is een feit. Een verslag van het laten verwezenlijken van een droom. “Laat je droom bestaan.” Het smaakt naar meer….
  Een warme groet.

 • Reply
  mp welters
  25 februari 2015 at 16:09

  Leuk initiatief.
  Er kan gewon niet genoeg geschreven worden!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.