0
Lieve Hart

Boekenweek 2015 #win Lieve Hart!

Keep Calm and Read Lieve Hart

Lieve allemaal! Bovenstaande poster heeft een jongeman speciaal voor mij gemaakt. Lief hè? Ik heb gevraagd of ik deze Keep Calm poster van hem mocht lenen. En dat vond hij goed. En ik dacht bij een poster hoort natuurlijk een mooie actie. Helemaal omdat het nu Boekenweek is. Je kunt meedoen aan een winactie en/of profiteren van een hele mooie aanbieding met verrassing!

Hoe kun je meedoen aan de winactie:

  1. Als je dat nog niet gedaan hebt like je de FB-pagina van Lieve Hart, klik hier om de Facebookpagina te liken. Als je dit al gedaan hebt, ding je ook mee.
  2. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Lieve Hart (wees niet bang, ik ga je niet spammen).

De loting is op zaterdag 14 maart.

*Update: deze actie is gesloten, winnaar is bekend en heeft het boek ontvangen.

cover lieve hart mail

Waarover verhaalt de roman Lieve Hart!

Het verhaal speelt zich af in het vissersdorp Huizen aan het begin van de vorige eeuw. Door een noodlottig ongeval verliest de zeventienjarige Marrie haar vader en zorgt ze met haar moeder voor haar zes zusjes. Haar leven fleurt op, wanneer ze Lammert de vissersknecht ontmoet. De moeder van Marrie heeft in eerste instantie bezwaar en waarschuwt Marrie om niet met Lammert om te gaan. Uiteindelijk zwicht Marries moeder en krijgen Lammert en Marrie verkering. In de laatste week van het visseizoen, lijkt het noodlot opnieuw toe te slaan.

Leuk om te weten is dat de Huizers in die tijd klederdracht droegen. Ook spraken en spreken zij nog steeds dialect.

Heel veel succes en lieve groet.

 

Update: inmiddels is ook het vervolg op Lieve Hart! uitgekomen met de titel Gevangen Wind. In Gevangen Wind is ook het eerste deel Lieve Hart opgenomen. Gevangen Wind is via deze website te bestellen, klik daarvoor HIER. En onder andere ook via Bol.com in zowel de softcover variant als het ebook.

 

Wat Je Misschien Ook Leuk Vindt...

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.