0
Uitgeverij Lieve Hart

Watertanden bij pastel woondecoraties

metalen mand roze

Bron afbeelding bol.com

 

Het voorjaar kriebelt en opeens vind ik dat mijn interieur aan vernieuwing toe is. Maar om nou meteen alle kasten te vervangen, de muren te schilderen en een nieuw bankstel te kopen vind ik iets teveel van het goede. Dus ik ging eens op zoek naar woonaccessoires. Ik werd direct verliefd op de pastel kleurige woondecoraties. De zachte tinten, printen en vormen geven het geheel een lief en aangenaam sfeertje.

Op VT wonen zag ik ook de leukste dingen in puur pastel staan. Voor niet al te veel geld heb ik in een handomdraai mijn inrichting verfraaid. Zo zou ik me graag eens uitleven als Jorna Spapens altijd doet in Robs Grote Tuinverbouwing. Heerlijk lijkt me dat. Ik heb al wat uitgezocht.

woondecoratie pastel 1

Bron afbeelding bol.com

 

Plaids in pastelroze, mintgroene metalen vintage opbergbakken, roze draadmanden (die zag ik vanmorgen bij Koffietijd), glazen vazen in pasteltinten en… nou ja ik zet het allemaal op mijn verlanglijstje. Wat vinden jullie er van?

 

 

 

Wat Je Misschien Ook Leuk Vindt...

1 Comment

  • Reply
    Lisa
    23 maart 2015 at 11:13

    Maak ook graag gebruik van pastel kleuren in de woonkamer. Ziet er beduidend gezelliger uit. Dank voor het delen van je tips, zal eens kijken naar die opberg box.

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.