0
Lieve Hart

#winactie Facebookgroep BoekenVerslinders

Lieve allemaal! Voor wie graag leest heb ik een leuke Facebooktip namelijk de Facebookgroep BoekenVerslinders. Op dit moment vieren ze dat ze het aantal van 4000 leden zijn gepasseerd en zijn er diverse boekenwinacties. Vanwege dit heugelijke feit, wilde ik ook graag bijdragen in de vorm van een leuk verrassingspakket ter waarde van €33,85. Ik verloot voor de leden van BoekenVerslinders maar liefst twee verrassingspakketten!!! In het pakket tref je aan mijn roman Lieve Hart!, Schrijven Magazine, een vintage boekenlegger en een vintage hartketting. Je maakt dus twee keer kans op dit leuke pakket.

verrassingspakket

Je kunt in de groep allerlei vragen stellen over boeken en ereaders en krijgt van groepsleden leestips. Goed idee toch? Dit is de omschrijving van BoekenVerslinders:

Ben jij ook zo gek op het lezen van boeken? En vind je het heerlijk om daarover te praten? Dan ben je bij ons meer dan welkom.
Of ben je op zoek naar tips of wil je graag je mening geven over boeken? Kom er gezellig bij!
Ons doel is een groep waar men over hun grote liefde kan praten: die voor het geschreven woord.
BoekenVerslinders is opgezet door twee vrouwen die als geen ander weten hoe het is om boeken te verslinden.
Alles mag en alles kan, als het maar met je liefde voor boeken te maken heeft. Hebben we dan geen enkele regels? Ja, drie: gelieve geen boeken hier te koop aanbieden. Daar zijn genoeg andere groepen en pagina’s voor. Of andere zaken verkopen.
Ook zijn wij tegen het uitwisselen van illegale downloads met betrekking tot e-books.Of het gewoon onderling doorgeven.
En als laatste: behandel de andere leden met respect en maak discussies niet persoonlijk. Wij houden het graag gezellig.

**Let op!** Eén pakket verloot ik onder de reacties op het facebookbericht op BoekenVerslinders. De winnaar daarvan maak ik zondagavond 26 juli rond 21.00 uur bekend.

Het tweede pakket gaat naar degene die zich inschrijft op de nieuwsbrief van mijn website Lieve Hart! Wees niet bang ik ga je niet spammen. Je ontvangt hoogstens twee keer per jaar een nieuwsbrief. Wil je meteen van alle blogposts en winacties op de hoogte blijven, dan verwijs ik je naar de facebookpagina van Lieve Hart. Daar post ik standaard na elk artikel. Wist je dat bij de 150 likes er weer een verloting plaatsvindt?

Via de facebookpagina van Lieve Hart!, kun je je trouwens ook registreren voor de nieuwsbrief.

Vermeld in het onderwerp van de nieuwsbrief ‘BoekenVerslinders’, dan weet ik dat je voor het verrassingspakket meeloot. De winnaar van de nieuwsbriefactie wordt op zondag 23 augustus bekend gemaakt en hij/zij ontvangt persoonlijk een mail. Deze winactie is dus speciaal voor de leden van BoekenVerslinders.

Je maakt dus twee keer kans om dit leuke verrassingspakket te winnen. Leuke actie toch?

 

*update: de winnaars zijn bekend en hebben het pakket ontvangen

Wat Je Misschien Ook Leuk Vindt...

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.