0
Lieve Hart

Event Schrijf! Van dromen naar doen!

 

In Nederland zijn er één miljoen mensen die dromen over het uitgeven van een eigen boek. Maar om die droom werkelijkheid te laten worden, zul je eerst wat moeten doen.

Op dit moment doe ik mee aan Nanowrimo, de National Novell Writing Month, waarbij je in de maand november elke dag 1667 woorden schrijft, zodat je na 30 dagen het aantal van 50.000 woorden hebt bereikt. Een mooi aantal woorden om een gemiddeld boek te vullen. Ik kan je zeggen dat het mij enorm stimuleert. Elke keer dat ik heb geschreven, update ik het aantal woorden en zo zie ik hoe ver ik ben en of ik op schema zit. Door de nanowrimo-stok achter de deur, kom je in een flow en rollen de woorden zo uit je pen. Je gaat heel erg op je gevoel schrijven en denkt even niet na over de kwaliteit. Je denkt alleen maar: ‘Schrijf!’. En dat is precies de bedoeling van Nanowrimo. Aan het eind van de maand heb je een eerste versie van een manuscript en je wilt dit verder uitwerken tot een boek. Het event Schrijf! helpt je daar bij.

Schrijf! wordt georganiseerd door de oprichters van de website www.boekschrijven.nl en vindt plaats op 16 januari 2016 In het programma van Schrijf! zitten keuzemomenten waarbij de sessies aansluiten op de verschillende fases van het schrijfproces: dus begin je net dan is er een lezing die daar mooi op aansluit, maar ben je al wat verder dan bieden ze een ander thema aan.

Op hun website staat het volgende vermeld:

Wordt 2016 het jaar waarin jij jouw schrijfdroom laat uitkomen? Schrijf! 2016, hét grootste kennisevent voor schrijvend Nederland en België, biedt jou alles wat je nodig hebt om de volgende stap te zetten.

Voor de schrijver die de eerste letter nog op papier moet zetten tot de meer ervaren schrijver die al begint te dromen over het uitgeven van het boek: wij bieden een programma dat aansluit op de fase waarin jíj zit!

Tijdens Schrijf! 2016 leer je de schrijfkunst van de beste schrijfcoaches en schrijvers van Nederland en België.

We bieden je een plenair programma, waarin o.a. Abdelkader Benali je zal uitleggen hoe hij zijn bestsellers schrijft en hoe ook jij dat kunt.

Daarnaast vragen we je – een maand van tevoren – te kiezen uit verschillende Parallelsessies. Hiermee bieden we je kennis die past bij jouw schrijffase en behoefte op dat moment.

Tijdens Schrijf! 2016 ontmoet je gelijkgestemden die jouw passie voor schrijven delen. Kom ook en geef een boost aan dat wat jij het liefste doet: schrijven!

We bieden je een all-inclusive ticket: koffie, thee, water, een voedzame lunch én de parkeerkosten zitten bij de prijs inbegrepen!

Waar en wanneer?

Op zaterdag 16 januari 2016 ben je welkom in Spant! Theater aan de Dr. A. Kuyperlaan 3 in Bussum in Nederland. Spant ligt op 15 minuten loopafstand vanaf station Bussum-Zuid en op 3 minuten loopafstand van de bushalte.

Klik hier voor een overzicht van het programma. En op hun Facebookpagina volg je het laatste nieuws.

Op de website van boekschrijven.nl kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief, een gratis proefles aanvragen en schrijftips van schrijfcoaches lezen.

Het vorige artikel ging over Instaswap, waar een winactie aan vast zit. Klik hier om het hele artikel te lezen en hoe je mee kunt doen met de winactie.

 

 

 

BewarenBewaren

Wat Je Misschien Ook Leuk Vindt...

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.