0
Lieve Hart

Makkelijk zelf haken: warme colsjaal

Colsjaal makkelijk haken Lieve Hart

Mijn bakken, kisten en manden puilen ondertussen uit van de bolletjes wol waar ik op slag verliefd op werd, maar nog geen idee had van wat ik er van zou maken, lees breien of haken. Zo was ik vorige week bij de plaatselijke handwerkwinkel  (natuurlijk opzoek naar heel iets anders) toen ik zag dat ze de bakken met bollen wol had aangevuld met een nieuwe soort brei- haakwol en tot mijn grote vreugde gemaakt van half acryl en half wol. Ik krijg altijd de kriebels van 100 procent knisperend acryl, maar deze wol voelde zo lekker zacht aan.

Uit de mooie gemêleerde kleurtjes was het moeilijk kiezen, maar ik ging voor de grijs/roze gemêleerde versie en nam meteen drie bollen mee. Achteraf gezien had ik er aan één genoeg gehad, maar ik wist toen nog niet wat ik er precies van ging maken. Eenmaal thuis wist ik het wel want ik kwam erachter dat ik geen leuke en warme sjaal meer had. Op Pinterest vond ik een legio aan inspirerende voorbeelden en probeerde de steken uit op de wol, maar met geen een haaksteek vond ik de wol mooi tot zijn recht komen. Keer op keer haalde ik de wol uit en begon overnieuw, en ook over de vorm en breedte werd ik het niet eens. Uiteindelijk had ik ‘m!

Update! Alle haakpatronen staan nu in een gratis ebook bij elkaar. Schrijf je in op de nieuwsbrief en je ontvangt direct in de bevestigingsmail de download link van het e-book met de gratis haakpatronen.

Klik HIER om je in te schrijven op de nieuwsbrief.

 

Momenteel is er een hele leuke winactie op Lieve Hart!. Deze giveaway bestaat uit een verrassingspakket geïnspireerd op Instaswap.  Klik hier voor meer informatie.

*Update*: de giveaway-actie is inmiddels afgelopen.

 

Wat Je Misschien Ook Leuk Vindt...

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.