0
Uitgeverij Lieve Hart

#Win €25,-shoptegoed voor Telefoonhoesjestore.nl!

printscreen telefoonhoesjestore

Ja, je leest het goed: doe mee en win shoptegoed ter waarde van €25,- te besteden bij Telefoonhoesjestore.nl!

Van Telefoonhoesjestore.nl mocht ik een heel mooi telefoonhoesje uitzoeken. Schrik! Want ik had nog niet eens een nieuw mobiel! Ik zat al een poos te emmeren met mijn oude Galaxy S2 van vier jaar oud en die was echt hoognodig aan vervanging toe, maar ik kon maar niet beslissen tussen de nieuwste Samsung of de iPhone. Het thuisfront werd helemaal gek van mijn getwijfel. Samsung is een vertrouwd model voor mij, maar mijn man en kinderen raadden me de iPhone aan. Dus bleef ik voor mijn gevoel eindeloos dubben tot ik het mailtje van Telefoonhoesjestore.nl kreeg. En toen wist ik dat ik nu echt een keer de knoop moest gaan doorhakken en koos voor de iPhone 6s plus. Ze kwamen met een heel leuk voorstel waar ik mee akkoord ging, mits er natuurlijk een winactie voor mijn lieve lezers aan vast zou zitten.

01952273df6b43a09aed7aa0cd534af919118ed16b Op de website van Telefoonhoesjestore.nl zag ik voor bijvoorbeeld de Huawei P8 Lite hoesje verschillende typen smartphonehoesjes: Booktypes & Flipcases, TPU & Siliconenhoesjes, Hardcase hoesjes en Portemonnee hoesjes. Ook bieden ze accessoires aan als Powerbanks, speakers, microfoons en headsets. Ik koos voor het iPhone 6s plus hoesje in het Booktype model met de opdruk van een schilderij à la van Gogh.

 

Het plaatsen van de iPhone verliep heel eenvoudig omdat de houder waar de iPhone ingezet wordt van flexibel materiaal is gemaakt. In de sluiting zit een magneet zodat het telefoonhoesje gemakkelijk te openen en te sluiten is. Het hoesje voelt prettig aan in de hand, is van degelijk sterk materiaal gemaakt en mooi afgewerkt. Handig is dat er een steun in verwerkt zit, zodat ik m’n mobieltje neer kan zetten als ik bijvoorbeeld YouTube filmpjes wil bekijken.telefoonhoesjestore iPhone 6s plus

Ik vind dit type hoesje fijner dan het hoesje dat ik voor mijn Samsung had, daar moest ik mijn mobiel er steeds helemaal uit halen om hem op te laden, te bellen of foto’s te maken. Dan was tie dus helemaal onbeschermd. Met dit hoesje kan ik alles doen zonder dat ik mijn iPhone er uit hoef te halen, ook heb ik zo beter grip als ik wil fotograferen.

Wil je kans maken op het shoptegoed ter waarde van maar liefst €25,- van Telefoonhoesjestore.nl? Meedoen is heel eenvoudig.

 • Schrijf je in op de nieuwsbrief (nu met gratis e-book haakpatronen) 
 • Like de FB pagina, klik daarvoor hier

 

Let op: Meld je aan met een geldig e-mailadres, want de winnaar of winnares ontvangt per email het shoptegoed! Check ook regelmatig je spammail. De ervaring heeft geleerd dat de mail nog al eens in de spambox terecht komt en het zou jammer zijn als je daardoor je prijs misloopt.

Je kunt tot en met 10 april 2016 inschrijven op deze winactie.

 

Heel veel succes! Enne, welk telefoonhoesje vind jij het mooist?

*UPDATE* De winnaar is bekend! Check de inbox van je email en kijk of jij hebt gewonnen! Niet gewonnen, niet getreurd, wie weet win je de volgende keer! Dank jullie wel voor het meedoen, lieve levers!

 

Wat Je Misschien Ook Leuk Vindt...

7 Comments

 • Reply
  Ans Stier
  26 maart 2016 at 13:50

  Leuke actie? Ben al geabonneerd op nieuwsbrief. Graag loot ik mee

 • Reply
  Grete Karina
  27 maart 2016 at 11:31

  Ik heb me net voor de nieuwsbrief ingeschreven en op FB like en ik loot graag mee.
  Een nieuw hoesje is hard nodig…..
  Fijne Paasdagen en groeten, Grete Karina

 • Reply
  Lyda van den Bos
  4 april 2016 at 09:44

  Ik kan wel een telefoonhoesje weer gebruiken, en ik ga eens rondsnuffelen op die site!
  Nieuwsbrief krijg ik al en FB allang geliked! 😊

  • Reply
   Janine van der Hulst-Veerman
   4 april 2016 at 11:18

   Helemaal top, leuk dat je meedoet Lyda!

 • Reply
  Zoë
  7 april 2016 at 14:05

  Ik doe graag mee!
  ik heb alle stappen gedaan
  facebook; zoelouwerse
  en ingeschreven voor de nieuwsbrief!

  liefs, Zoë

  • Reply
   Janine van der Hulst-Veerman
   7 april 2016 at 14:27

   Leuk dat je meedoet Zoë!

 • Reply
  Nadia
  10 april 2016 at 17:31

  Prachtige telefoonhoesje heb je! Die zou ik ook kiezen. 😄 Ik doe graag mee. Ik was al nieuwsletter abonnent en volg je al lang op Facebook.

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.