0
Lieve Hart

Win een boekenpakket van boekvlogger Chinouk Thijssen

boekenpakket winnen

Je moet het maar durven en kunnen, voor de camera je verhaaltje houden, vlot uit je woorden komen en de kijker geboeid houden. Er circuleren vloggers in overvloed op YouTube. Fashionvloggers, lifestylevloggers, shopvloggers, boekvloggers en ga zo maar door. Voor ieder wat wils zou je kunnen concluderen.

Onlangs zag ik een verlotingsvideo van de spontane  en enthousiaste boekvlogger Chinouk Thijssen en dacht: ‘Wie niet waagt, wie niet wint,’ en abonneerde op het YouTube-kanaal van Chinouk Thijssen. Bij de 200 abonnees zou er een boekenpakket worden verloot. Tot mijn grote verrassing werd ik uitgeloot! Het duurde even voordat het boekenpakket geopend kon worden, aangezien ik op het moment dat het pakket werd bezorgd, net op vakantie was. Inmiddels ben ik een paar dagen thuis en heb het boekenpakket geopend. De inhoud is met zorg uitgezocht en ingepakt, zoals je op de foto ziet. Er zat in:

  • Drie boeken van Mariëtte Middelbeek met de titels Lovalicious, Dior en dennenbomen en Twee is te veel
  • Het boek Prins Heerlijk van Megan Mulry
  • Een boeksleutelhanger
  • Boekenkaarten
  • Boekenleggers
  • Een linnen tas met de tekst: So many books So little time

 

Hartelijk dank voor dit leuke pakket, Chinouk!

Bij elke honderdste abonnee verloot Chinouk weer een boekenpakket uit haar eigen boekenkast. Er zijn nu al 347 boekvlogabonnees, dus bij de 400 zal er weer een nieuwe verloting komen.

Chinouk Thijssen is niet alleen boekvlogger en vlogt niet alleen over boeken, maar ze is ook zelf schrijfster van de boeken Hij is van mij en Blindelings. Daarnaast werkt ze fulltime als freelance redacteur voor diverse uitgeverijen. Als boekvlogger of booktuber geeft ze recensies over boeken, bookcovers en TBR (To Be Read)

Chinouk vlogt ook over onderwerpen die met schrijven te maken hebben, ze laat je tutorials zien hoe je bijvoorbeeld een verhaal herschrijft, tekst corrigeert en een synopsis schrijft. En omdat haar werk een thuiswerkbaan is, heeft Chinouk ook een tutorial voor Timemanagement thuiswerken.

Als je vragen hebt aan Chinouk dan kun je haar dat laten weten en in een video geeft ze antwoord op alle vragen. Houd daarvoor ook de oproepjes op Twitter en Instagram in de gaten.

Wil je ook een kijkje nemen op haar YouTube-kanaal, klik dan HIER

Dan wens ik je alvast heel veel kijk en luisterplezier!

 

Tip: schrijf je in op de nieuwsbrief van Lieve Hart. Momenteel ontvang je bij je inschrijving een gratis e-book met haakpatronen.

Binnenkort komt er weer een hele leuke Lieve Hart GIVEAWAY, houd daarvoor ook de Facebookpagina van Lieve Hart in de gaten!

BewarenBewaren

Wat Je Misschien Ook Leuk Vindt...

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.