0
Lieve Hart

Vier de zomer met deze gave uit- en leestips

 Vier de Zomer met:
  • de Tweede Open Botterdag in Huizen
  • de ‘Vier de Zomer’ boekhandelactie
  • de ‘Groeten uit Huizen’ kaarten
  • het winnen of gratis lezen van een boek

Hoera het is juni! De zomer, de langste dag en de grote zomervakantie komen met rasse schreden dichterbij! Op de foto hierboven zie je een deel van de Passo Stelvio die in het mooie Zuid Tirol ligt.
Deze zomer hopen we weer naar Zuid Tirol toe te gaan. Ik houd  ervan om in de bergnatuur te wandelen en te fietsen. Helaas niet zoals Tom Dumoulin deze bergpas op, maar voor de fietsers die van iets vlakkere paden houden is er vanaf Mals tot aan Bolzano een heel mooi fietspad aangelegd.
Overigens zijn er in dit gebied voor de fervente mountainbiker ook talloze ruige mountainbike-paden aangelegd.

Tweede Open Botterdag

Voordat het zover is ben ik met mijn boek Gevangen Wind eerst aanwezig op de tweede Open Botterdag van dit seizoen te weten op 17 juni. Die dag zullen er  vanwege het Visfestijn daags ervoor 30 botters in de haven liggen.
Tegen een kleine vergoeding, die ten goede komt van de Stichting Huizer Botters, kun je een uur meevaren met een botter. Voor de mensen en kinderen die niet zo goed kunnen zwemmen liggen er zwemvesten klaar. Niet te hopen natuurlijk dat een botter kapseist en het zal ook niet snel gebeuren, maar toch.
Voor meer informatie over de Stichting Huizer Botters en de Tweede Open Botterdag klik HIER.

‘Groeten uit Huizen’ kaarten

Voor Boekhandel de Echo in Huizen maakte ik op verzoek deze ‘Groeten uit Huizen’ kaarten. Er zit een envelop bij en ze kosten slechts €1,- per stuk.

 

 

 

 

 

‘Vier de Zomer’ boekhandelactie

Bij alle christelijke boekhandels is er de hele maand juni een Vier de Zomer actie. Bij aankoop van €15,- ontvang je gratis het Onthaast-boekje ‘Vier de Zomer’. Een mooi moment om wat leesvoer voor de zomervakantie in te slaan, toch? Zo kocht ik de boeken Creatief Handletteren & Meer. Een zeer uitgebreid Handlettering boek met verschillende technieken, tips en ideeën gegeven door vier verschillende Handlettering-kunstenaressen.

En ik kocht het boek Een spoor van Genade geschreven door Francine Rivers. Vier Bijbelse verhalen over vier vrouwen in de Bijbel geschreven in romanvorm.

Creatief handletteren en meer
Creatief handletteren en meer
inspirerende tips, technieken en ideeën voor handletteren om prachtige kunstwerken te maken
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Een spoor van genade
Een spoor van genade
Klik om dit product op bol.com te bekijken

Win een boek en/of lees gratis

Lees je veel en graag en deel je dit graag met anderen dan kun je je ook aanmelden als ambassadeur van Uitgeverij Lieve Hart. Iedere maand wordt er een exemplaar van het meest recent gepubliceerde boek verloot. Wil je ook ambassadeur worden? Klik dan HIER en meld je aan.

Of je kunt nu met een 30 dagen gratis proefabonnement van Kobo Plus via Bol.com de historische roman Gevangen Wind gratis als ebook lezen. Klik HIER voor meer informatie.

 

 

BewarenBewaren

Wat Je Misschien Ook Leuk Vindt...

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.