0
Lieve Hart

Kom ook naar de Nieuwe Boeken Beurs in de Nicolaïkerk te Utrecht

Op 23 september a.s. sta ik, Janine van der Hulst-Veerman, met Uitgeverij Lieve Hart op de Nieuwe Boeken Beurs in de Nicolaïkerk te Utrecht.
Alle bezoekers ontvangen een leuke goodiebag met beursplattegrond en een couponboekje met kortingsacties. Meer dan vijftig zelfstandige uitgevers presenteren een selectie van de boeken die zij uitbrengen. Van literaire romans tot historische uitgaven, van kookboeken tot reisgidsen, van kinderboeken tot non-fictie.

Deelnemende uitgevers

De leden van de Vereniging van Zelfstandige Uitgevers, willen u zo laten kennismaken met hun boeken. Je kunt ze ter plaatse bekijken, doorbladeren en kopen. Met speciale beursaanbiedingen, optredens van auteurs en een sfeervolle locatie biedt de beurs je een leuke en inspirerende dag. Kom neuzen en laat je verrassen door het brede en gevarieerde aanbod. Wedden dat je die dag met een pareltje van een boek naar huis gaat?

Waar en wanneer

De ‘Nieuwe Boeken Beurs’ vindt plaats op zaterdag 23 september van 10:00–17:00 uur in de Nicolaï-kerk in Utrecht.
Adres: Nicolaaskerkhof 8, naast het Centraal Museum op loopafstand van winkelstraten in de gezellige binnenstad.

Toegang is gratis!

Kom je ook?

Wat Je Misschien Ook Leuk Vindt...

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.