0
Lieve Hart

Eerste exemplaar verhalenbundel De handen van… is overhandigd aan wethouder Marlous Verbeek

Eerste exemplaar verhalenbundel De handen van… is overhandigd aan wethouder Marlous Verbeek

Dinsdagmiddag 12 juni om 16.00 uur was het op het gemeentehuis van Huizen zover: het Huizer Schrijversgilde overhandigde het eerste exemplaar van de verhalenbundel ‘De handen van…’ aan wethouder Marlous Verbeek. De overhandiging ging gepaard met een gedicht over de totstandkoming van de verhalenbundel en werd voorgedragen door de initiatiefneemster achter de verhalenbundel: auteur en uitgever Janine van der Hulst-Veerman. Ook een aantal leden van het Huizer Schrijversgilde waren met hun familie bij deze overhandiging aanwezig. Marlous Verbeek nam op haar beurt met veel enthousiasme de verhalenbundel in ontvangst en ze beloofde de bundel in de koffer op vakantie mee te nemen. Het was een heel mooi moment en het voelde erg goed iedereen zo gelukkig te zien met het eindresultaat.

De bundel is vanaf 16 juni te koop in iedere online en fysieke boekhandel, op de Huizer Havendag (16 juni kraam nr. 10) en via deze website. Klik daarvoor HIER.

Een aantal schrijvers debuteren in deze bundel en andere schrijvers hebben al een of meerdere boeken uitgegeven. Al met al een bundel vol pareltjes. 

Flaptekst:

De handen van…is een heerlijke bundel vol pareltjes van gedichten, columns en verhalen. Maar liefst 19 gepassioneerde schrijvers van het Huizer Schrijversgilde hebben ieder een unieke bijdrage geschreven. Reis onder andere mee naar verre oorden, sprookjesland of vroeger tijden. Een fantastische verrassing om jezelf of iemand anders cadeau te doen.

Het Huizer Schrijversgilde is in 2017 opgericht door de Huizer auteurs Henk Wiesenekker en Janine van der Hulst-Veerman. Eens per maand komt de groep (aspirant) schrijvers in een ongedwongen en gezellige sfeer bijeen om ervaringen uit te wisselen en natuurlijk om de pen ter hand te nemen. De verhalen in deze bundel zijn ontstaan vanuit een schrijfopdracht met het thema: De handen van…

Specificaties verhalenbundel De handen van…:

ISBN 9789082480344
Aantal pagina’s: 136
Prijs: €15,95

Koop bij bol.com
 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Wat Je Misschien Ook Leuk Vindt...

2 Comments

 • Reply
  Mieke Schepens
  17 juni 2018 at 16:42

  Gefeliciteerd!

  • Reply
   Janine van der Hulst-Veerman
   19 juni 2018 at 17:46

   Dank je wel, Mieke!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.