0
Lieve Hart

Lerend leven en de baas worden die je wilt zijn?

Wil je inzicht krijgen in je bedrijf, leren hoe het niet moet en vooral: hoe het wel moet? Wil je de baas worden die je wilt zijn? Dan is het boek ‘Lerend leven en word de baas die je wilt zijn’ een absolute musthave voor jou. Of, ken je iemand die een bedrijf gaat starten, dan is dit boek gegarandeerd een onmisbaar en leerzaam geschenk.

Wat houdt het boek ‘Lerend leven en word de baast die je wilt zijn’ in en wie is de bedenker van dit concept?

In januari van dit jaar benaderde Niels Huismans Uitgeverij Lieve Hart met het verzoek of zijn concept ‘Lerend Leven’ gepubliceerd kon worden in een boek. Niels stuurde bestanden met input, ‘bronnendump’ zoals hij het zelf noemde. Na veel gepuzzel, face to face gebrainstorm en gemail over en weer kwamen we op het idee dat het boek uit drie delen zou bestaan:

  • Uitleg concept en waarom;
  • Leren van…;
  • Leren van Niels.

En dat het boek zou ogen als een notitieboek, zowel van buiten als van binnen. In dit boek zou ruimte komen om het geleerde op te schrijven of om antwoorden op reflectievragen te noteren waarmee helder inzicht over een bepaalde situatie in het bedrijf wordt verkregen. Alle ideeën zijn in dit boek verwerkt.

In ‘Lerend leven en word de baas die je wilt zijn’, leert Niels je aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe je als baas, als zzp-er, of als directeur van een groot bedrijf kunt leren van mensen, van bedrijven en zelfs van sporters. Je leert hoe het niet moet en hoe het wel moet en je leert hun tactiek toe te passen binnen jouw bedrijf.

24 augustus 2018 is de boekpresentatie in Bij de Looierij te Alphen. Vanaf die datum is ‘Lerend leven en word de baas die je wilt zijn’ te bestellen via de websites marketives.nl, lievehart.nl, en in iedere online en fysieke boekhandel.

 

ISBN 9789082480351

NUR 600,

Prijs €15,-

Aantal pagina’s 164

Wegens succes helaas uitverkocht.

Wil je jouw specialisme ook in boekvorm uitgeven? Klik hier voor meer informatie of mail naar Uitgeverij Lieve Hart voor de brochure en een offerte.

 

Wat Je Misschien Ook Leuk Vindt...

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.