Lieve Hart

Boekpresentatie ‘Leven in twee werelden en andere verrassende verhalen’ groot succes

(Foto (c) Bob Awick)

Zaterdagmiddag 15 juni was het zover in de bibliotheek van Huizen. Onder grote belangstelling werd het eerste exemplaar van de verhalenbundel ‘Leven in twee werelden en andere verrassende verhalen’ overhandigd aan wethouder Maarten Hoelscher.

Daarna ontvingen de winnaressen van de schrijfwedstrijd ‘Voorleesverhalen’ een verrassingspakket met uiteraard een exemplaar van de verhalenbundel ‘Leven in twee werelden en andere verrassende verhalen’.

Ook jurylid Cecile Koops ontving een verrassingspakket, evenals Saskia Aïcha Angenent voor de vormgeving van de omslag. Een elftal schrijvers las een stukje voor uit hun verhaal, waarvan de toehoorders toch wel graag de afloop wilden weten.

Na afloop van de boekpresentatie was er gelegenheid om een exemplaar aan te schaffen.

Een exemplaar bestellen kan helaas niet meer, want de oplage is uitverkocht.

 

 

Wat Je Misschien Ook Leuk Vindt...

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.