0
Lieve Hart

Uitgeverij Lieve Hart presenteert: Verhalenbundel ‘Een lang verhaal kort’ van André Verkaik

Het vierde boek van André Verkaik met de titel een ‘Een lang verhaal kort’ is een bundel met korte verhalen en essays. Een van die korte verhalen is zeer recent geschreven en gaat over zijn ervaringen met de coronacrisis. André, die naast auteur ook beveiliger is, schrijft in het korte verhaal ‘Corona in proza’ over de toestanden die hij beleeft als beveiliger in een verzorgingstehuis.

Naast autobiografische verhalen, die teruggaan naar zijn kinderjaren in Limburg, bevat de verhalenbundel ook fictieve verhalen. De essays zijn achtergrondstudies voor zijn eerste roman ‘Dat Rode Spul’. Al met al een zeer gevarieerde bundel die voor heel wat uren leesplezier zorgt.

André Verkaik is tevens lid van het Huizer Schrijversgilde en is de tweede uit deze groep die dit jaar een boek uitgeeft. Houdt deze website in de gaten voor meer nieuwe uitgaves van de leden van het Huizer Schrijversgilde en/of meld je aan voor de nieuwsbrief, klik daarvoor HIER.

Deze verhalenbundel is uitgegeven door Uitgeverij Lieve Hart en voor slechts €15,- te koop via Bol.com, de boekhandels in Huizen, bij de auteur zelf via zijn website: datrodespul.nl

 

Wat Je Misschien Ook Leuk Vindt...

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.